Thursday, October 21, 2010

Progress

Dah lama rasanya aku xupdate blog ni, tetiba rasa nak update plak
Xpa kot, aku update psal research aku ni…hehe
Sbenarnya laptop aku baru sudah format lain, psal virus masuk kot
Terpaksa ar install balik suma benda masuk
Yg tensennya, bila nak instal software yang aku betul2 nak guna xboleh plak
Haritu ok ja aku install, kali ni ada problem plak, huhu tensen2
Camna nak buat analysis klu xdak software
Tu la problemnya klu terlalu brgantung pada software
Lepas ni aku nak buat programming sndiri, xmau brgntung pada software sgt
Dah la software tu mahal, huhu
Kat bawah ni ada ar beberapa analysis yg dah buat
Lepas install kat PC lab…terpaksa ar buat keja kat lab balik..huhu



 

1 comment:

sha_h said...

hebatnya abg zul..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...