Friday, January 23, 2009

Statics

Sedar tak sedar dah 4 minggu aku mengajar subjek statik. Seronok juga mengajar subjek ni, xpyah lagi aku nak kena prepare banyak2 lagi cam sem lepas. Apa yang perlu aku buat hanya tunjukkan slide yang dah ada dan buat soalan. Kiranya mudah ar sikit kalau nak bandingkan dengan semester lepas. Memandangkan subjek ni just kena buat banyak soalan, so aku tekankan diorang pada tutorial dan assignment jer. Anyway, sem ni aku dah bersemangat untuk pastikan semua student aku berjaya, tambahan pula aku dah jadi felo pulak. Bertambah la pulak kejer aku sekarang, tapi xpe asalkan anak bangsa berjaya dunia dan akhirat...hehehe
"Kebanggaan seorang guru adalah apabila dapat melahirkan anak murid yang berjaya melebihi dirinya"

2 comments:

zairi baharom said...

yezza!!!cayalah jul!!!haha

sha_h said...

hg memang xsedar..org bijak la katakan
hehehe
bila nak beli city niiiiiii!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...