Tuesday, February 3, 2009

Semangat baru!!!

Bukan ada semangat apa pun, tp dah xtau nak letak apa kat title tue. Anyway, minggu nie aku just nak prepare sume soklan assignment, tutorial n test 1. student2 aku tu xtau la paham ke tak, aku rasa dah sume aku terang kat depa. xpaham lagi xtau ar, tengok jer r nnti test 1 cmner. satu lagi masalah depa nie, malas nak tny soklan. bila suruh tanya xtanya, bila suruh buat xtau plak. aku rasa kena buat cara lain plak ar!!!pkir222

3 comments:

MoHd KhAiruL HaMzi B. MhD JaMin said...

alah kola..nak suruh budak2 tanya plak..sepanjang aku dok kelas dgn hg..xnampak pon hg dok tanya lecture...aku rasa teknik penyampaian hg xberkesanla..bagi meningkatkan rating performance hg utk diisi dlm borang kaji selidik...tolong bg hint2 dkt budak2 sure hg dapat gaji menegak!!haha

sha_h said...

jgn pulun sgt..pulun kawen dulu da ble..

zulkola said...

xkisah ar klu depa xmau tnya pun, asalkan paham sudah..huhuhu
kawen, nak kawen gak tp masa la ni rilek dlu bro...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...