Wednesday, October 21, 2009

.:: My Drawing ::.

Sebenarnya xde pape nak post, tapi tangan ni gatai2 plak nak taip...huhu Citer sikit ar pasal drawing aku ni. Actually, ni drawing yang aku kena buat untuk master aku...tapi xsiap lagi pun, nak kena bagi siap jgak mggu ni...tapi aku letak jugak ar, utk tatapan semua (bajet ramai ja bc blog aku..hahaha).

3 comments:

Rosmazi said...

uish..gila ar...

sha_h said...

uish..
mmg ramai pa bc blog ni.
tapi mende hg lukis tu?

zulkola said...

laa, xkan xtau kot..yg tu la gmbar tulang belakang...xjadi ka?aku igt org leh tau dah...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...