Tuesday, January 12, 2010

.:: Juara Lagu ::.


Sekali dengar simple saja lagu ni, tapi macam mana boleh menang Anugerah Juara Lagu plak..hehehe tapi bila banyak kali dengar memang best ar lagu ni, lagu yang diadaptasikan dari filem 'Talentime'. Lagu asalnya dalam bahasa inggeris 'I go' tapi bila dialihbahasakan menjadi 'Pergi" sahaja. Cubalah dengar dan hayati liriknya di bawah ini
Nak download klik link di bawah:-

http://www.mediafire.com/?m0oit0nnnml (Pergi)
http://www.mediafire.com/?mix2qdyblfo (I go)

Sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
berhembus angin rindu
begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu
hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari
kau pergi.. pergi..
sepi tanpa kata
terdiam dan kaku tak daya kau kulupa
apa pun kata mereka
biarkan kenangan berbunga di ranting usia

5 comments:

Rosmazi said...

weh...nape lagu ni menang?nape Yuna dapat no 2? Dan sebenarnya ku mengharapkan...Yuna Juara...Mat nuar x ske Yuna sebab aku suke Yuna.Haha..

@nuar h@ssan said...

@Rosmazi
Yuna?? Mcm bunyi Tuna cap Chicken At The Sea je...
Suara Yuna AURAT tu... Tu yg tak suka... Hehe...

Rosmazi said...

Tuna cap Chicken? wah2...Mu kutuk Yuna same macam mu kutuk aku Nuar...uish...klu aurat tu buleh tahan lagi, Tuna cap CHicken...(jadi medan tempur pulak blog kola)

zulkola said...

wei, jangan gaduh2..cool2
kalu nak gaduh sangat ajak aku skali,haha
Nuar, bukan suara Yuna saja aurat, sume suara wanita yang mendayu2 juga aurat.
Tapi macam mana kalu tgok gusti perempuan?????hahaha

sfar_zero said...

Zul tgk gusti..????(hehe..lawak jer)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...