Monday, August 17, 2009

.:: Progress :..

Untuk minggu lepas aku rasa xdak apa2 sangat kot, asyik baca, baca n baca ja. xtau sampai bila nak baca lagi. Minggu ni aku nak try cari software Nastran/patran plak dan belajar2 sikit pasal software tu before start the real part on spine. Software Ansys sebelum ni pun xleh nak install lagi, license dia xde plak. Papepun rilek jer, jgn tensen2. Banyak masa lagi nih (nak sedapkan hati..hehehe).
Manual untuk Nastran/Patran dah ada, just kena cari software ja. komputer kat lab asyik hang ja, kena install kat rumah jugak nampak gayanya. Tadi aku dengan emon (nama sebenar Hassimi), pergi tengok konvokesyen rakan sekolah kami dulu Shukri dan Asrul. xkan nak p tgok ja kot, kena la beli bunga sikit..huhu jadi kami pun beli ar dua jambak bunga, tiap2 sorang satu. Shukri cakap, "first time dapat bunga dari pakwe". Ingat nak beli teddy bear, xbest la plak, ok la amik bunga pun emon ckap. Kat bawah ni ada beberapa gambar yg kami tangkap tadi.
Dua2 fakulti pendidikan ni dan sudah jadi Ustaz di sekolah masing2. Tapi masih lagi sebelah utara, best la depa. Dua2 jugak dah xlama nak mendirikan masjid...

2 comments:

sha_h said...

ustaz asrul and ustaz shukri bila nak kawen?
si emon dok keje mana la ni?

zulkola said...

ust asrul hujung tahun kot, ust shukri tahun depan, ust emon dok kat ukm lagi buat research, tahun depan dia abis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...